Završeno snimanje prvog kratkog filma

Završeno snimanje prvog kratkog filma

Živinice su nedavno postale epicentar kreativnosti, uzbuđenja i filmskog talenta jer je završeno snimanje prvog kratkometražnog filma “O Mom Drugu” u okviru Filmskog Studija “Aplauz”. Ovaj film predstavlja vrhunac napora i posvećenosti mladih umjetnika i filmaša koji su stekli vještine i znanje tokom radionica Filmskiog studija “Aplauz”.

Film “O Mom Drugu” nije samo uspješan projekat, to je i početak nečeg velikog. Vjerujemo da ovaj film označava početak filmske produkcije u Živinicama gdje će mnogi mladi glumački talenti dobiti priliku da zablistaju na filmskom platnu i pokažu umijeće.

Kroz ovaj film, publika će biti u mogućnosti da vidi talenat i kreativnost mladih ljudi koji su spremni da stvaraju i inspirišu. “O Mom Drugu” će biti prvi od mnogih filmova koji će potaknuti filmsku kulturu u ovom gradu i okolini.

Snimanja su protekla u opuštenoj stvaralačkoj atmosferi

28.11.2023. – Prvi dan snimanja – kratkometražni film „O mom drugu“

30.11.2023. – Drugi dan snimanja

02.12.2023. – Treći dan snimanja

03.12.2023. – Četvrti dan snimanja

09.12.2023. – Peti dan snimanja

14.12.2023. – Šesti dan snimanja

Za podršku i saradnju, posebno se zahvaljujemo: Caffe bar Cult, Turbo Start doo, JU Druga osnovna škola Živinice, JU Gimnazija Živinice, Akademija dramskih umjetnosti u Tuzli i Huso i Alija Džekić.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *