Održana premijera predstave “Šuma Striborova”

Održana premijera predstave “Šuma Striborova”

Uzbudljiva i maštovita atmosfera bajke Ivane Brlić-Mažuranić oživjela je na sceni u premijernoj dječjoj predstavi “Šuma Striborova”, čiju režiju potpisuje Adi Glavinić. Ova predstava donosi svježu interpretaciju poznate priče kroz kombinaciju živopisnih likova, mnoštvo muzike i interaktivnih elemenata, čime je osvojila srca publike svih uzrasta.

Kroz drugačiji pristup scenografiji i efektima, gledatelji su uvučeni u magični svijet Šume Striborove, gdje se susreću sa šarmantnim likovima poput tintilintića, zmije i Stribora.

Glumačka ekipa, koju čine Amar Mehidić, Merjem Kamberović, Nina Mulamujić, Damir Fočaković, Sergej Lakić, Hamza Dautović, Hena Softić, pokazali su svoje umijeće donoseći na scenu igru i autentičnost likova. Njihova energija i predanost doprinose cjelokupnom doživljaju predstave, čineći je ne samo zabavnom već i poučnom.

Ova predstava je dokaz da maštoviti svijet bajki i dalje ima moć očarati publiku i unijeti radost u svakodnevni život. Šuma Striborova nas uči da nema većeg zločina nego nepoštivati svoju majku.

Čestitamo mladoj ekipi na premijeri predstave! Da ih zajedno nižemo još puno.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *